Trouwambtenaar Kim Noord 

Over mij

Ik ben Trouwambtenaar van de Gemeente Diemen en een geboren en getogen Amsterdammer. Hiervoor ben ik 25 jaar zanger, entertainer ceremoniemeester en presentator op vele evenementen geweest. Wat het zo leuk voor mij maakt dat zijn de mensen en de locaties waar je vaak naar toe gaat. Ook de leuke reacties uit het publiek zijn fantastisch als ik aan het werk ben. Er wordt vaak gelachen want ja jullie trouwdag wil je natuurlijk onvergetelijk maken voor jullie familie en vrienden. Trouwen gebeurt vaak op uiteenlopende locaties. Van tuinfeestjes tot prachtige kastelen en chateau's die wij in Nederland rijk zijn. Ook het verschil in mensen vind ik prachtig om mee te maken. Tussen Groningen en Limburg daar zit wel wat verschil in maar ook tussen de verschillende culturen. Ieder heeft zijn eigen gebruik en wensen wat het ook zo bijzonder en mooi maakt. Soms hebben we te maken met een dialect en hebben we te maken met vele verschillende culturen, talen en gewoonten. Dat geeft mijn leven ook kleur en leer ik weer iedere dag weer een beetje bij over de verschillen van de mens. Dat maakt het vak als trouwambtenaar zo leuk! Hebben jullie je trouwdatum/huwelijksdatum vastgelegd? Lees dan verder of ik voor jullie iets kan betekenen. Mijn uitspraak is ABN maar op verzoek ook op z'n Amsterdams dat brengt ook die Amsterdamse humor naar voren. Plezier hebben met elkaar staat voorop! Zie mijn fotoalbum.


Trouwambtenaar zijn dat is iets waar ik mij helemaal in kan uitleven. De verhalen die ik hoor van de aanstaande bruidsparen die zijn vaak prachtig en ontroerend. Waar, en hoe hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet? Is de trouwdatum/huwelijksdatum voor jullie een speciale datum? Ik vind het dan ook een eer dat bruidsparen zich voor mij openstellen zodat ik een fantastische speech kan maken van hun levensverhaal. Mijn inzet is groot. Daarom houd ik regelmatig contact met de bruidsparen om hun wensen te bespreken en hoe de voorbereiding op dat moment is. Ook geef ik jullie advies op de voorbereiding van de ceremonie. De speech kan worden gehouden in het Nederlands of Engels.


Het kennismakingsgesprek: Duur 1 uur of wat we gewoon nodig hebben. Normaal gesproken kom ik bij jullie thuis maar als dit niet kan op dit moment via WhatsApp of Teams en bellen kan ook.

Ruim van tevoren, (6 weken voor de trouwdatum/huwelijksdatum) als dit kan (ongeveer 6 weken) neem ik contact met jullie op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is de tijd die ik nodig heb voor een goede speech. De duur van ons kennismakingsgesprek duurt dan ook 1 uur minuten. Die heb ik echt nodig om jullie goed te leren kennen. Een speech moet bij mij groeien. Ieder week besteed ik hier tijd aan. Ook houd ik rekening met jullie wensen. We hebben ook te maken met verschillende culturen en gewoonten. Die wensen die daarbij horen zijn voor mij heel belangrijk en zal ik ook met veel discretie behandelen. Ook vind ik het van groot belang dat iedereen wordt gerespecteerd. Of we nu man en vrouw hebben of man man of vrouw vrouw en genderneutraal, iedereen is bij mij welkom als bruidspaar. Dit vind ik heel belangrijk om te vermelden.  Iedereen is voor mij gelijk! Inmiddels heb ik ook veel huwelijken voltrokken van bruidsparen van verschillende nationaliteiten waaronder Grieks, Marokkaans, Nederlands, Chinees, Turks en Surinaams. Ieder met hun eigen mooie gebruiken en gewoonten. Prachtig omdat mee te mogen maken.


 

Mijn Planning:

Ruim van tevoren zoeken wij contact met elkaar op. Dan volgt het kennismakingsgesprek (op dit moment) via WhatsApp of een ander digitaal medium. Ik houd jullie op de hoogte van de huidige ontwikkelingen i.v.m. De Covid 19 regelgeving. Mochten deze versoepelen dan kom ik graag bij jullie thuis voor het kennismakingsgesprek. Tussendoor houden wij contact over de voorbereiding. 


Waar moeten jullie van tevoren aan denken?

Lees verder onder het menu    trouwambtenaar zijn is een vak 

Op de dag zelf ben ik ruim 45 min van tevoren aanwezig op de locatie om alles te controleren of alles naar wens is. 


Extra services:

Eventueel kan ik zorgen voor een DJ met apparatuur. Zelfs een catering behoort tot de mogelijkheden.  

 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info